Boje's Vinduespolering
=nivåVinduespudser Nivå
Nivå

Vinduespudser Nivå

Her hos Bojes Vinduespolering lytter vi til vores kunders behov. Hold dig derfor ikke tilbage hvis du har specielle ønsker vedrørende vinduespudser. Vil du have en professionel vinduespudser, så hold dig ikke tilbage - kontakt os med det samme på 35 34 04 13.
Vi udfører alle former for vinduespudser for private, og vi arbejder kontinuerligt på at have den bedste service på vinduespudser i Nivå - se hvor vi også pudser her...
Et rent vindue giver en ren samvittighed! Vi sørger for dine vinduer er flotte og pæne så du med samvittigheden på det rene, kan koncentrere dig om dig selv og dine nære. For os handler det ikke kun om et professionelt godt udført stykke arbejde, men mere om det endelige udbytte af rene ruder.
vinduespudser er en tillidssag. Hos Bojes Vinduespolering er vi til at stole på. Alle vores vinduespudsere har ren straffeattest og taler og forstår dansk. Kontakt os nu og få en aftale Klik her...
Rigtigt mange private, også i Nivå, benytter sig at at vinduespudser er fradragsberretiget. Du skal blot huske at gemme dine regninger fra Bojes Vinduespolering, og så selvfølgelig huske at fortælle SKAT at du har ret til fradraget for vinduespudser. Læs mere her... Hvordan trækker jeg vinduespudser fra i skat?
Besøg af en vinduespudser står ikke altid øverst på to-do listen. Det er dog med vinduespudsning som med så mange andre ting - vinduerne holder sandsynligvis bedre hvis de bliver pudset jævnligt.

Se her hvorfor mange vælger Boje's Vinduespolering...

Med venlig hilsen
Boje


INDHENT TILBUD

 

 

Er vinduespudsning nødvendigt i Nivå?

Med den skønne natur vi finder i Nivå kunne man argumentere for at rene ruder ikke betyder så meget, for man skal ud og opleve naturen. Men bor man i Nivå vil man helt sikkert også gerne nyede den skønne natur når man kigger ud af ruderne. Mange vælger derfor et jævnligt besøg fra deres vinduespudser.

Vinduespudser Nivå

 

Nivå og Humlebæk er byer i ”Helsingør-fingeren” i det ydre storbyområde, med både bymidter og mulighed for bydelscentre. Der er et hyggeligt liv i Nivå og det er et af de steder vinduespudserne fra Bojes Vinduespolering virkelig nyder at pudse vinduer.

 

Ikke langt fra Nivå station finder man et kendingsmærke der kan ses på lang afstand, nemlig Teglværksmuseet Nivaagaard Teglværks Ringovn.

Vi pudser ikke vinduerne på den gamle bygning, men tænker over hvordan stedet repræsenterer et næsten forsvundet industrimiljø på grund af den teknologiske udvikling.

Der er sket en del med en vinduespudsers udstyr, men håndværket har ikke ændret sig meget igennem tiden. I dag stilles der selvfølgelig større krav til kvalitet hos en vinduespudser. Men det er vi kun glade for, for vores vinduespudsere er profesionelle og har mange års erfaring.

Udfyld vores formular med nogle nogle grundlæggende informationer om stedet du vil have besøg af vores profesionelle vinduespudser, så giver vi dig et godt tilbud.


© Bojes Vinduespolering | Vinduespudser
Design by Louise Ale | Webmaster 7it