Boje's Vinduespolering
Hedehusene

Vinduespudser Hedehusene

Vi udfører vinduespudser i Hedehusene på en både miljøvenlig og sikker måde. Op til 1. sals højde benytter vi stige. Fra 2 sal og op tilbyder vi vinduespudser indefra, hvor det sikkerhedsmæssigt forsvarligt.
Bestil en vinduespudser og få besøg af en eller flere af vores dygtige vinduespudsere. Bojes Vinduespolering klarer alt lige fra mindre lejligheder til en flere etagers villa.
Bojes Vinduespolering giver alle private i Hedehusene, mulighed se ud af et rent vindue - uden striber. Mange har svært ved i hverdagen, at finde tid til vinduespudser. Nogle kan på grund af handicap eller lignende ikke selv pudse deres vinduer, og andre fra Hedehusene vælger at bruge tiden på noget mere sjovt end vinduespudser.
Rigtigt mange private, også i Hedehusene, benytter sig at at vinduespudser er fradragsberretiget. Du skal blot huske at gemme dine regninger fra Bojes Vinduespolering, og så selvfølgelig huske at fortælle SKAT at du har ret til fradraget for vinduespudser. Læs mere her... Hvordan trækker jeg vinduespudser fra i skat?
Et abonnementvinduespudser hos Boje´s vinduespolering, er et sikkert hit for den travle dansker.
Professionel vinduespudser i Hedehusene. Garanti for et godt resultat - ring eller skriv nu!

Se her hvorfor nogle vælger Boje's Vinduespolering...

Med venlig hilsen
Boje


INDHENT TILBUD
© Bojes Vinduespolering | Vinduespudser
Design by Louise Ale | Webmaster 7it