Boje's Vinduespolering
Ballerup

Vinduespudser Ballerup

Er du bekymret for miljøet? Vinduesvask med vaskeanlæg er ikke kun effektiv, men også miljøvenlig. Systemet bruger rent og kalkfrit vand, hvilket reducerer behovet for kemiske rengøringsmidler. Dette er en bonus for både vores planet og vores lokalsamfund.
Rigtigt mange private, også i Ballerup, benytter sig at at vinduespudser er fradragsberretiget. Du skal blot huske at gemme dine regninger fra Bojes Vinduespolering, og så selvfølgelig huske at fortælle SKAT at du har ret til fradraget for vinduespudser. Læs mere her... Hvordan trækker jeg vinduespudser fra i skat?
Har du svært ved at nå dine vinduer i højden? Overvej at hyre en professionel vinduespudser! Ved at bruge et vaskeanlæg eller stige kan de nemt og sikkert rengøre vinduer på øvre etager og i svære vinkler. Det er især værdifuldt i tætbebyggede områder.
Det er vigtigt for Bojes Vinduespolering at kunne levere en optimal kvalitet til de rigtige priser. Hvis derfor du er tilfreds med vores arbejder, hører vi gerne fra dig, og skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din vinduespudser, er det nødvendigt at vi hører fra dig.
Udfyld gerne vores Ros & Ris formular.
Priser på vinduespudser - ring eller skriv til Boje og få en pris. Vi lover ikke at vi er de billigste i Ballerup, men når det kommer til vinduespudser, står vi inde for vores arbejde og garanterer et professionelt resultat.
Bojes Vinduespolering holder jeres vinduer flotte og blanke med vores professionelle vinduespudsere.

Se her hvorfor nogle vælger Boje's Vinduespolering...

Med venlig hilsen
Boje


INDHENT TILBUD
© Bojes Vinduespolering | Vinduespudser
Design by Louise Ale | Webmaster 7it