Boje's Vinduespolering
Din lokale Vinduespudser

Hvad er en Vinduespudser?

En vinduespudser er en person der pudser, vasker eller polerer ruder.

Hvordan arbejder en Vinduespudser?

En vinduespudser arbejder med en squizzer, en indvasker og en klud. I dag anvendes også et såkaldt vaskeanlæg. I de fleste tilfælde anvender en vinduespudser også en stige til at nå vinduer lidt højere oppe, men kan også anvende en lift hvis vinduerne sidder ekstra højt.

Vinduespudser historisk set

Historisk set rengjorde vinduespudserne vinduerne ved at polerere med vand, sæbe og en klud eller avispapir. Man kalder derfor tratidionelt arbejdet for vinduespolering.
Det er dog en del år siden at avispapir blev afløst af en squizzer og en indvasker til at rengøre ruderne. Først bruger vinduespudseren indvaskeren, et håndtag med fiberpels til at vaske ruden ren. Dernæst anvendes en squizzer, som er et håndtag med en metalskinne isat et stykke gummi, til at skrabe ruden ren for vand.
Ved særligt beskidte ruder kan det være nødvendigt med flere omgange. Hvis noget sidder rigtigt fast, kan vinduespudseeren anvende en vinduesskraber eller kniv til at fjerne det der sidder fast på ruden.
Arbejdet med en squizzer og en indvasker kaldes traditionelt for vinduespudsning. Erfarne vinduespudsere kan kan arbejde temmelig hurtigt, og kan nemt klare flere vinduer med et godt resultat på kort tid.
En professionel vinduespudser med håndelag og erfaring, efterlader hverken striber eller overskydende vand. Men efterlader derimod rene ruder der tit holder længere end hvis man selv pudser dem.

En moderne vinduespudser vasker vinduerne

Vinduesvask er det nyeste tiltag inden for vinduespudserfaget. Med en rentvandsanlæg kan vinduer og ruder, også i højden, meget effektivt rengøres.
Der anvendes særligt vand renset for kalk så der ikke efterlades kalkstriber eller spor efter rengøringen. Derudover bruges en særlig blød børste til rengøring af selve ruden.
Med vaskeanlæg er det ikke kun ruderne der bliver rengjort, det er hele vinduet inklusive karme og sålbænk. Udstyret der anvendes til vinduesvask, er også meget anvendeligt til rengøring af solceller.

FÅ ET GODT TILBUD

 

Hvorfor vælge Bojes Vinduespolering? - klik og læs mere...

Se her hvorfor mange vælger Boje's Vinduespolering...


Kan man få skattefradrag for vinduespudsning? - klik og læs mere...

Ja! Med Statens håndværkerfradrag kan du fradrag udgiften til vinduespudser i Skat. Læse mere om skattefradrag på vinduespolering her...


Kan det betale dig med et vinduespudser Abonnement? - klik og læs mere...

Ja bestemt! Med et abonnement hos Bojes Vinduespolering, sikrer du rene ruder fremover til en billigere pris. Læse mere om abonnement på vinduespolering her...Med venlig hilsen
Boje


 

 

Hvor kører vores vinduespudsere?

Vores vinduespudsere kører i det meste af den østlige og nordøstlige del af Sjælland, Storkøbenhavn og Vestegnen. Du kan se hele listen over hvor vi pudser her....


Hvis dit område ikke er nævnt på listen, så tøv ikke med at tage fat i os. Hvis vi ikke selv har mulighed for at kigge for, kan vi måske anbefale en vinduespudser der kører i dit område.

INDHENT TILBUD

 

© Bojes Vinduespolering - Vinduespudser | FAQ